AffectoGenimap

Puhelin:
(020) 577 711,
(020) 577 7737

Faksi:
(020) 577 7199

Toimiala:
ATK-konsultointi / ATK-palvelut
Osoite:
Atomitie 2
00370, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.affectogenimap.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Affecton rakentamat monipuoliset tietojärjestelmäratkaisut tehostavat yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaa ja tukevat siihen liittyvää päätöksentekoa. Yhtiön IT-ratkaisut toteutetaan aina yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Affecto tarjoaa liiketoimintatiedon hallinnan ratkaisuja (Business Intelligence, BI), joiden avulla toiminnanohjausjärjestelmien tuottamaa tietoa voidaan jatkojalostaa ja hyödyntää tehokkaasti. Lisäksi yhtiö kehittää operatiivisia IT-ratkaisuja, kuten paikkatiedon (Geographic Information Systems, GIS) ja dokumenttien- ja sisällönhallinnan ratkaisuja (Enterprise Content Management, ECM), jotka auttavat yrityksiä kokoamaan, järjestämään ja analysoimaan yrityksen käytössä olevaa digitaalista tietoa liiketoiminnan tueksi.

Affecton pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja muut Suomen toimipisteet ovat Jyväskylässä, Raumalla, Tampereella ja Turussa. Yhtiöllä on tytäryhtiöt Virossa, Liettuassa, Latviassa ja Ruotsissa. Vuonna 2006 yhtiön liikevaihto oli 50,2 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 750 henkilöä.


Hakusanat:
ATK-konsultointia, ATK-palveluja


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2022