V-M Clean Oy

Matkapuhelin:
Mika Suomalainen 050 568 55 22 / Kimmo Ilkka 050 377 9510

Toimiala:
Siivouskoneet / Siivousvälineet
Osoite:
Tuottajantie 61
60100, Seinäjoki
etsi kartalta >>
Internet:
https://www.vmclean.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

V-M Clean tarjoaa kattavan valikoiman tunnettujen valmistajien siivouskoneita, joita myymme sekä uusina että käytettyinä alan ammattilaisille.

Edustamme esimerkiksi Comac- ja Wetrok-tuotemerkkejä, joista saat tehokasta apua vaativiinkin siivoustarpeisiin. Valikoimiimme kuuluvat lisäksi siivousvälineet sekä -aineet, kuluttajia palvelemme siivouskoneiden vuokrauksissa.

Alan asiantuntijoina neuvomme tarpeisiisi sopivissa tuotevalinnoissa ja annamme oikeaoppiset käyttöohjeet koneiden sekä aineiden käyttöön.


Siivouskoneiden huolto turvaa laitteidesi toiminnan

Siivouskoneiden huolto on tärkeä osa toimintaamme. Huolto käsittää kaikki merkit koneen iästä ja mallista riippumatta. Huollamme koneet paikan päällä yllättävienkin ongelmien edessä, huolto voidaan tehdä myös liikkeessämme.
Palvelumme siistissä paketissa:


   Siivouskoneiden myynti ammattikäyttöön, uudet ja käytetyt koneet

   Siivousvälineet ja -aineet

   Siivouskoneiden huolto

   Siivouskoneiden vuokraus kuluttajille

   Varaosat ja kulutusosat kaikkiin laitteisiin ja tuotemerkkeihinLaadukkat varaosat ja kulutusosat kaikkiin laitteisiin ja tuotemerkkeihin:

   Exide-akut

   imukumit

   moottorit

   vetoalustat

   harjat

   pesulaikat

   imuriosat

   pussit

   suulakkeet

Nyt meiltä myös pesuaineannostelijat käyttökuntoon asennettuna

Kauttamme nyt myös pesuaineannostelijat käyttökuntoon asennettuna ammattikäyttöön, mm. suurkeittiöille, sairaaloille, kouluille ja teollisuuteen.

Annostelija voidan asentaa pesulinjaston lisäksi myös ammattikäyttöön tarkoitettuun pyykinpesukoneeseen, jolloin automatisoidaan pesuaineen annostelu ja säästetään pesuainekustannuksissa annostelijan huolehtiessa optimaalisesta pesuaineen syötöstä.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2022