Paperinkeräys Oy

Puhelin:
(09) 228 191

Faksi:
(09) 177 109

Toimiala:
Jätehuolto / Kierrätyspalvelut
Osoite:
Porkkalankatu 20 a, PL 143
00181, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.paperinkerays.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Paperinkeräys-yhtiöt tarjoavat kierrätys- ja ympäristöpalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen. Yhtiöt muodostavat Paperinkeräys-konsernin, jonka toiminta voidaan jakaa keräyspaperi- ja palveluliiketoimintaan. Konsernin emoyhtiö on Paperinkeräys Oy. Sen neljä tytätyhtiötä ovat Encore Ympäristöpalvelu Oy, Hyötypaperi Oy, Länsi-Uudenmaan Keräyspaperi Oy ja Riihimäen Paperinkeräys Oy.
Paperinkeräys Oy on keräyspaperin tuottajayhteisö, joka vastaa kirjoitus- ja painopapereiden talteenotosta koko Suomessa. Se vastaa myös siitä, että kuluttajilla on riittävästi tietoa paperin talteentotosta. Keräyspaperin tukkukauppana Paperinkeräys Oy on asiantuntija keräyspaperin hankinnassa, käsittelyssä ja toimituksissa.

Hakusanat:
Energiajae, kierrätyspolttoaine, aaltopahvi, toimistopaperi, paperinkeräyslaatikko, paperijäte, lajittelu, jätekustannus, jätehuolto, kierrätys, kaatopaikka, keräyspaperi, nestepakkauskeräys, styrox, pakkausmuovi, puujäte, kuormalavakeskus, kierrätyspolttoaine, KIPA, keräyspahvi, keräyskartonki, toimistokeräyspaperi


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2022